Magyarország kúl

A Playboy nyuszi is szerepelt a Szomszédokban

Több nyugati szimbólum is feltűnt a 18 éve véget ért teleregényben.

Köszönhetően az állandó ismétlésnek, a Szomszédok teleregényt már nemcsak a 30 pluszosok ismerik, hanem a fiatalabb generáció is.
Miközben az idősebbeknek a Playboy nyuszi a nagybetűs NYUGAT egyik meghatározó szimbóluma volt, a mai gyerekek már márkaként kapták, és nem is feltétlenül a puncis életmód magazinnal azonosították, mert előbb jött szembe velük a Playboy dezodor a DM-ben, mint az újság a standokon.
A Szomszédok 1987-től, kéthetente került a köztévé műsorára, a teleregény második legmenőbb karaktere (Gábor Gábor állt legfelül) a Zenthe Ferenc alakította Taki bácsi, aki kisnyugdíjasként taxizással toldozta a családi büdzsét, és mint azt Vámpírpillangó észrevette, Playboy nyuszis üléshuzattal borította a vezetőülést. Ez majdnem annyira pofátlan és menő, mint amikor Gábor Gábor azt mondta Julinak még 1988-ban, hogy “van egy üveg Curacao-m” – ami egy kék színű narancslikőr.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top