Magyarország kúl

Izraelbe exportálják a magyar fesztiválmárkát

Egy, a Sziget Fesztiválhoz hasonló rendezvény izraeli megszervezéséről tárgyal a Sziget Kft., így hamarosan Tel-Avivban is megjelenhet a Sziget, mint márkajelzés.

A Népszavának erősítette meg Kádár Tamás, a Sziget Kft. cégvezetője, hogy a Sziget fesztivál izraeli változatának helyszíne Tel-Aviv környéke lenne: a rendezvényt nagyjából éppen olyan távolságra helyeznék az izraeli fővárostól, mint amilyen messze a fő hazai  fesztiváljuknak helyet adó Óbudai-sziget van Budapest központjától. A Sziget mint márkajelzés valamilyen formában megjelenne az ottani fesztivál elnevezésében is – szemlézi az MTI.

A Sziget Kft. helyi partnere a Zappa Group néven ismert ZENY.E. Ltd., amely Izrael egyik legnagyobb koncertszervező cége, számos élvonalbeli előadót vitt már a közel-keleti államba, és nevét adta a legnagyobb belga technófesztivál, a Tomorrowland néhány évig élő izraeli változatához is.

A Népszava megkeresére Avi Yossef, a Zappa Group nemzetközi szervezője elmondta, hogy „a két vállalkozás a 2018-ra vonatkozó együttműködési lehetőségekről tárgyal”.

(Fotó: MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top