Magyarország kúl

Egy igazán ÜTŐS Fesztivál!

Újra dobban a Tó. 2017. július 28. és 30. között ismét Ütős Fesztivál a Velencei-tó partján.

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a tavalyi év vízparti sikere, a 100%-ig ingyenes, immár nemzetközi zenei őrület. Ezúttal az Agárdi szabadstrandon.

Az ütemek pergése mellett a szervezők a közösségi élményre építik az Ütős Fesztivált, így a balkán, roma, japán, kurul, metal folk színpadi megmozdulások mellett napközben kiemelt figyelmet fordítanak a családok, nyaralók szórakoztatására is. A tóban henyélés és a főtt kukorica-csavaros fagyi tengely kiélvezése mellett a résztvevők számos interaktív élményben is részesülhetnek a Tahiti és Afró tánctanítástól, a Gibbon Slacklines Hungary csapata által biztosított kötéltáncoláson át a hangszerkészítésig. A reggeli jóga, ütős workshop, Gubás Gabi biomeséje, némi pólófestés a Felhő csoporttal, vagy épp egy Haka bemutató tényleg már csak hab a tortán.

Nehéz lenne a teljes zenei és kulturális programkínálatot megosztani, mindenesetre az biztos, hogy a máltai Tribali által felpörgetett pszichedelikus műfajtól a G-Base latin jazzrock és világzene kombinációján át a nemrég a kutyája lihegésére performáló videójáról elhíresült BassLime fergeteges beatbox bemutatójáig úgy nagyjából mindent hallhatunk. És kipróbálhatunk – merthogy az Ütős Fesztivál küldetése a zenével való közelebbi kapcsolatteremtés is, amolyan tóparti hangszer-simogató maraton.

Az ingyenes fesztivált 2017. július 28-30 között rendezik az agárdi Szabadstrandon.

Részletes programok a fesztivál hivatalos honlapján és Facebook oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top