Magyarország kúl

A Despacitót már nemcsak hallgatni, de nyalni is lehet

Lehet még fokozni a Despacito-őrületet? Sajnos igen. A nem rég egy budapesti szórakozóhelyen megtartott egészestés Despacito-buli után itt van Luis Fonsi és Daddy Yankee nyári megaslágerének ízlelhető változata is.

Aki nem hallott még arról, hogy a 2017-es nyár egyetlen nagy slágere (igaz, már januárban megjelent) a Despacito, akkor az minden bizonnyal egy internettől távoli galaxisban él. A dalt közel két és fél milliárdszor hallották már a Youtube-on, és a gigasláger előtt legutóbb a budapesti Morrison’s Klub úgy tisztelgett, hogy egész éjjel csak a  Despacitóval és annak mindenféle feldolgozásaival bénította a partizók agyát.

Ezek után nem is meglepő, hogy Cegléden egy fagylaltozó is kihasználta a spanyol nyelvű dal hírnevét, és megalkotta a Despacito-ízt. Hogy pontosan milyen ízek keverednek, mikor az ember belenyal a Despacitóba, azt nem tudni, az adott képen egy kinézetre puncsszerű fagylaltot sárgadinnye-szelet és ribizlik díszítenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top