Magyarország kúl

Kezdődik az EFOTT: Sean Paul 10 év után ismét Magyarországon

A dancehall-reggae jamaicai királya tíz év után ismét fellép Magyaroroszágon, Sean Pault a kedden kezdődő EFOTT második napján láthatjátok és hallhatjátok. A fesztiválon fellép Ludmilla, a Wellhello, Dévényi Tibi bácsi pedig szülinapi szettel támogatja a hangulatot.

A július 11-én kezdődő EFOTT a mínusz egyedik napját az akusztikus produkcióknak szánja, majd a finom felvezető után a 0. napon retro bulikkal szórakoztatják a fesztiválozókat. Ekkor Dévényi Tibi bácsi a 70. születésnapját olyan múltidéző megashow-val ünnepli, ahol a 90-es évek több meghatározó popelőadója – a Soho partytól kezdve a Goovehouse-on át a Bon-Bonig – is odateszi majd magát.

Az igazán nagy durranás persze, a péntek lesz (ez az EFOTT hivatalos második napja): tíz év után a magyar közönség ismét Sean Paulra tombolhat,  21:45-től lesz a jamaicai popsztáré a nagyszínpad.

A külföldi fellépők között köszönthetjük még a brit szintipop duót, a Hurtst, a dubstepet keverő, szintén brit Flux Paviliont és a 28 éves angol rappert, Tinie Tempah-t is.

Az EFOTT igazán a magyar előadók kínálatában lesz erős: a hazai zenei szcéna színe-java ad koncertet. Többek között a Kiscsillag, Péterfi Bori & the Love Band, Magashegyi Underground, Lóci Játszik, Wellhello, Halott Pénz, Irie Maffia és a legjobb magyar női dj, Ludmilla is fellépnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top