Magyarország kúl

5 dolog, ami mindig legyen nálad, ha fesztiválra mész

Ma startol a soproni VOLT fesztivál, ezeket ne hagyd otthon.

Zászló (vagy egy darab anyag)

Éjjel eleve nehéz megtalálni egy sátrat a sátorhalom bármely pontján, de: ha valami megkülönböztető színt, zászlót, akármit teszel, illesztesz a tetejére, akkor talán könnyebb lesz, és nem “más ágyában” kötsz ki.

Naptej, fürdőruha, esőkabát

Szakad az ég, tűz a nap, előbbihez kabát, utóbbihoz naptej kell. Vagy egy héten keresztül kókuszillatú leszel a leégés tüneteit csillapító krémektől.

Táska

Azaz övtáska. Mert onnan tényleg nehezen lopnak ki bármit, viszont minden elfér benne.

Kényelmes ruha

A fesztiválok a nyár csúcspontjai, érthető, hogy ilyenkor az ember igyekszik a legtrendibb formáját hozni. De csini ruha és cipő helyett mégis érdemesebb kényelmes ruhát és cipőt viselni, amit nem annyira sajnálsz, ha baja esik.

Hordozható mobiltöltő

Mobillal örökíted meg a fesztivál legjobb pillanataid, chaten beszéled meg a barátaiddal, hogy hol találkozzatok, ha elkeveredtetek és így értesülsz az otthoni dolgokról is? Csak bírja a telefon energiával. Ha fontos, hogy mindig elérhető legyél, és nem akarsz sorban állni, hogy tölteni tudd a telefonodat, érdemes beszerezni egy hordozható mobiltöltőt.

Olvass még többet a fesztiválokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top