Magyarország kúl

Balatoni kemping sorozat: Gyerekbarát kempingek az északi parton

Tervezitek már a nyaralást? Gondolkoztok a kempingezésen? Balatoni kemping sorozatunkban segítünk kiválasztani a megfelelőt. Ezúttal gyerekbarát kempingeket mutatunk a Balaton északi partján.

Általában mindenki leteszi a voksát a Balaton Északi vagy a déli partja mellett. A vízmélység miatt gyerekekkel ideálisabb a déli part, de az északi part kedvelőinek sem kell csüggedniük, ugyanis ott is található néhány gyerekbarát kemping. Mutatjuk.


Napfény Kemping, Révfülöp

8253 Révfülöp, Halász u. 5.

A kemping egy több mint 7 hektáros területén elhelyezkedő komplexum, ahol animációs programokkal, gyermekmedencékkel és balatoni, valamint medencei csúszdával is várják a gyerkőcöket. Van homokkal feltöltött sekély partszakaszuk is, hogy a legkisebbek is biztonságosan fürdőzhessenek a tóban.

 

Balaton Eldorado Camping

8262 Badacsonylábdihegy, Vízpart út 2

A családias hangulatú kemping a Badacsony hegy lábánál, közvetlenül a vízparton helyezkedik el. Igazán kedvező lehetőséget kínál a kisgyerekeseknek, ugyanis 6 éves korig ingyenes. Sekély vizű medencével, vízi csúszdával és játszótérrel várják a gyerekeket.

Zala Kemping és Üdülőfalu

8360 Keszthely, Entz Géza sétány 1.

A Zala Kemping és Üdülőfalu, a Keszthely déli részén csendes, nyugodt környezetben. Saját stranddal, úszómedencével és gyermekpancsolóval rendelkezik. A gyerekeket egész nap animátorok szórakoztatják, de van fedett színpad is remek programokkal.

 

Olvass még többet a kempingezésről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top