Magyarország kúl

Mindent a 2017-es Balaton Sound fesztiválról

Idén is lesz Balaton Sound, a verkli nem áll meg.

A 2017-es Balaton Sound július 5 és 9 között kerül megrendezésre. Eszelős basszustól lesz hangos Zamárdi.

A Balaton Sound fellépőiről

A Balaton Soundra érkezik a skandináv elektronikus zenei élet legfelkapottabb house-kollektívája, a Swedish House Maffia két világsztárja, illetve itt lesz a Grammy-díjas DJ-producer Zedd. És még: fellép Zamárdiban a holland veterán house DJ-producer, énekes és zeneszerző Don Diablo, és első alkalommal játszik hazánkban Anglia egyik legújabb popkedvence, Dua Lipa.

Visszatér a Balaton Soundra Hollandia egyedülálló elektronikus zenei projektje, a Noisia, eközben a rapfelhozatalt az angol Section Boyz erősíti.

A magyar fellépők közül biztosan koncertezik a Balaton Soundon a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello és a Brains is. A további fellépőkről a Balaton Sound honlapján tájékozódhatsz.

Belépők a Balaton Soundra

A Balaton Soundra a napijegy 18.000 forint, ezen kívül vásárólhatók négy és öt napos bérletek 59.000-, illetve 67.900 forintért. Ennél magasabb árkategóriában vásárolhatók VIP jegyek, ami arra jó, hogy be lehet menni a VIP területre, és egy lelátóról lehet feszíteni a nagyszínpad felé.

Az első, 2007-es Balaton Sound egyik legfontosabb fellépője a Beastie Boys. Az idők változnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top