Magyarország kúl

Olcsó strandok Budapesten

A nyári melegben jól esik néha csobbanni egyet, ám sajnos a fővárosi strandok elég drágák. Még szerencse, hogy vannak kivételek.

A nyári melegben az ember legszívesebben minden szabadidejét víz mellett töltené, ám sajnos a strandbelépők túl drágák, ahhoz, hogy ezt megtehessük. Viszonylag kevesen engedhetik meg maguknak, hogy rendszeresen kifizessenek fejenként 2500-3000 forintot a pancsolásért.  Szerencsére azért van néhány Budapesti strand, ahol elfogadhatóak a jegyárak. Nézzük, melyek ezek.

A Csillaghegyi

Bár a Csillaghegyi strandon éppen hétezer négyzetméteres fürdőkomplexum készül, aminek keretében többszáz fa kerül kivágásra a pompás parkos területről, szerencsére idén nyáron is használható lesz a remek adottságú strand egy része. A kedvező 1000 forintos jegyárak mellett, akár pár órára is érdemes kilátogatni a nagy hőségben.

A Paskál – kicsit többet nyújt, kicsit többért

A Paskál strand úszómedencével, strandmedencével és gyerekmedencével várja a strandolni vágyókat. Jó hír, hogy idén nyárra megújult a gyerekmedence és új vízi játékokkal bővült, ezen kívül árnyékolt gyermekjátszótér épült és felfrissültek a vendéglátó helyiségek. Az újítások ellenére az ár még elfogadható maradt, de kicsit kétezer felett jár a jegy.

Az Újhegyi Uszoda és Strandfürdő – végképp megfizethető

Kőbányán egy 25 méteres kültéri medence és egy gyermekbarát kismedence várja a strandolni vágyókat az 1300 forintos teljes árú és az 1000 forintos kedvezményes (diák nyugdíjas, nagycsaládos) jeggyel a belső medencék (szintén egy úszó és egy pancsoló medence) is használhatóak, ami jól jöhet például, ha eleredne az eső. 15 óra után ráadásul még olcsóbb a belépő, egységesen 700 forint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top