Magyarország kúl

Balatoni kemping sorozat: Gyerekbarát kempingek a déli parton

Balatoni kemping-sorozatunk első részében a déli part gyerekbarát helyeit mutatjuk meg.

Ha van gyereked, esetleg nyaraltál már úgy, hogy közben gyerekekre felügyeltél, akkor pontosan tudod, hogy ilyenkor szállást is teljesen más szempontrendszer szerint kell választani. Kempingezni jó dolog, nagy kaland és sokszor olcsóbb is, mint panzióban megszállni. Ráadásul ma már nem csak sátorozni lehet, a legtöbb helyen mobilház is bérelhető és különböző programokkal várják a kicsiket. Összeszedtük a Balaton déli partjának gyerekbarát kempingjeit.

Mirabella Kemping, Zamárdi

8621 Zamárdi, Szent István út 

A kemping látványos tihanyi panorámája pont annyira leköti a felnőtteket, mint amennyire a gyerekeket a lassan mélyülő víz. A kemping ugrálóval, körhintával és animációs programokkal várják a gyerekeket, a Balaton Sound idején azonban érdemes kerülni, mert nagyon zsúfolt, és a fesztivál zaja is bőven átér.


Sellő kemping, Balatonboglár

8630 Balatonboglár, Kikötő u.3

A Sellő kemping családias légkörrel bír. A balatonboglári vitorláskikötő mellett egy homokos félszigeten helyezkedik el. A homokos part remek helyszín a strandolásra a gyerekeknek is. Természetesen játszótér is van.

Vadvirág Kemping és Üdülőfalu, Balatonszemes

8636, Balatonszemes, Lellei u. 1-2.

A Vadvirág kemping a Balaton déli partjának egyik legnagyobb kempingje. Az egész családra, így természetesen a gyerekekre is gondoltak, akiket két játszótérrel, gyerekmedencével és sokszínű programokkal várnak. Például ilyennel:

 

Olvass még a kempingezésről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top