Magyarország kúl

Programkavalkád június első hétvégéjére

Az első (hivatalos) nyári hétvégére 5 programot válogattunk össze. A hétvége három napos, pünkösd lesz.

Pünkösdi sokadalom

Időpont: Június 3. 10:00 – június 5. 22:00

Helyszín: Népliget

2017 június 3. és 5. között idén is megrendezésre kerül a Pünkösdi Sokadalom, ami felhőtlen kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Vásári forgatag, erős gasztrofelhozatal, vidámpark és színpadi produkciók sora lesz. Nagy Feró, Csepregi Éva, Alma Együttes és még egy halom előadó. Részletek a programról itt.

Lego Store Show 2017

Helyszín: Millenáris (Budapest, Kis Rókus utca)

Időpont: Június 3. 10:00 – június 4. 19:000

Ez az év legnagyobb LEGO® eseménye. Építs, sportolj, játssz, találkozz magyar focistákkal és kézilabdásokkal! Idén is több millió LEGO® kockával és a legismertebb  LEGO® játékokkal várják a LEGO® szerelmeseit. A tavalyi évhez hasonlóan a rengeteg program mellett a Millenáris területén sport programokkal és több ezer ajándékkal is készülnek a szervezők.

BL döntő – közös szurkolás

Helyszín: több helyszínen szerte az országban

Időpont: június 3. kb 20:00

Június 3-án játssza Bajnokok Ligája döntőjét a Real Madrid és a Juventus. Ha szereted a focit és/vagy a közös szurkolást akkor nézd a mérkőzést több száz másik drukkerrel. Országszerte van egy halom kivetítő, a fővárosban például a Budapest Parkban vagy a Kobuci kertben.

Érintés Fesztivál 2017

Helyszín: Magnet ház (Budapest, Andrássy út 98 )

Időpont: Június 2. 17:00 – június 4. 20:00

Ezen a különleges fesztiválon az érintés különféle formáival ismerkedhetsz, mint például a különböző masszázsok és táncok, páros jógagyakorlatok, érintésterápia. Ezen kívül előadásokat hallgathatsz meg neves előadóktól az intimitás, a fizikai érintés fontosságáról és fajtáiról. Facebook.

Halász Judit Koncert – és más gyerekprogramok

Helyszín: Hajógyári sziget

Időpont: június 3. 16:30-17:30

A Hajógyári sziget nem csak a Szigetnek ad helyet. A júniusi hétvégéken a gyerekek viszik birtokba a Gyerek Sziget sokszínű programjainak keretében. Június 3-án Halász Judit a headliner, aki színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit közel harminc éve énekli a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top